Založ si blog

A máme po probléme alebo Nedeľný obed bez blenu

Ako to tak býva, dnes v relácii V politike na TA3 moderátor Dérer v tradičnom prológu usmernil divákov, ako to majú vidieť a chápať, na internete práve už aj aktívny politik Baránek poriadne skrstil médiá a psutie nedeľných obedov, začal tvrdý atak na kádehákov – a bác.

Aspoň u nás v Palárikove. Nezisťoval som, či aj inde na Slovensku a neviem, aká je príčina. Slovom, bez elektriny si nevŕzne ani Kovačič, Dérer alebo Makara s kolegyňou Jančkárovou.

Takže tak. Čumeli sme márne do „bedne“, desať alebo viac minút, manželky s pripravenými slávnostným obedami sa uškŕňali, už vedeli, že obed zvíťazí nad politikou.

Keď tak dodatočne premýšľam, to je alebo mohlo by byť geniálne riešenie. Keby sa ujal palárikovský „model“ v celej SR, klesol by počet žalúdočných vredov. Ani koalícia by si nemusela lámať hlavu, čo s RTVS. Markíza by asi neuvažovala, s kým vysielať, možno napokon dajú Kovačiča s Hanzelovou. Ako doma obeduĵú.

Aj v palárikovskom kostole veriaci síce boli v pomykove, ale kázeň bolo počuť.

A viete, milí čitatelia blogu, že odrazu mi tá absencia nedeľnej politiky nechýba?

Alebo je to iba pokus, čo to urobí s ĺuďmi, keď nedeľa bude nedeľou a nedeľný obed po rokoch bez rušivých vplyvov?

Bodaj by…

Nie je rúra ako rúra alebo Keby Danko inde trafil

28.04.2024

Už to začína byť televíznym folklórom, keď markizácky moderátor Na telo vytrvalo opakuje, že do svojej nedeľnej relácie tentoraz pozýval Fica, Pellegriniho i Danka, ale ich stolička ostala prázdna, hoci koaličníci sú ako predtým „vždy vítaní„. Nič proti, aj tak sa dá. Lenže, načo je moderátor ? Ak Kovačič dnes debatoval iba s predsedom progresívcov [...]

Nielen pekná, aj múdra alebo Kam siahajú ministerke

23.04.2024

Ak je niečo na Slovensku veľmi záhadné, patrí sem určite hľadanie vysvetlenia, prečo sa niekto takmer okamžite stane predmetom slepej nenávisti. Pravdaže, mám na zreteli verejne činnú osobu. Najmä takú, ktorá si to nezaslúžila skutkami, ani verbálne, keďže na to ešte nemala čas. A je znenávidená, znosená pod čiernu zem. To je aj prípad pani Martiny Šimkovičovej. [...]

Nežný šepot ministra alebo Keď Šimečku lepšie počuť

21.04.2024

O manipulácii verejnej mienky sa toho hodne popísalo a ešte aj popíše. Na programe dňa nie sú náhodné spôsoby, ale výsledky vedeckých poznatkov. Ostaňme pri našej slovenskej realite a zistíme, že niekto sa spolieha na zníženú inteligenciu národa pod Tatrami a stačí málo. Napríklad, už neraz zazneli upozornenia, že moderátori v televíziách si dovoľujú viac ako je [...]

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

milanjan7

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 162379x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie