Založ si blog

Čo vie Harabin okrem tanca alebo A znova tá nešťastná RTVS

Ukazuje sa, že niekedy menej by bolo viac. Bežný občan už stráca prehľad, kedy ktorá televízia vysiela predvolebnú debatu. A to je len začiatok. Je to akési nemastné-neslané, lebo už sa preukázalo, že práve tam, kde by mala byť najvyššia profesionalita a objektivita, to zlyháva a len ťažko možno rátať s nápravou.

Mám teraz na zreteli, prepáčte, ale úbohý výkon, aký podal moderátor RTVS v debate s kandidátom Kotlebom . Nebudem to radšej hlbšie komentovať, medzi kolegami novinármi sa to nepatrí, nech rozhodujú diváci a čitatelia.

A teda o inom. Zarazilo ma, keď som sa dnes v blogu Pravda dočítal, že zrejme blogerka LUNA5 má problém. Vraj administrátor jej predčasne stiahol blog. Neviem, o čo ide, len to môžem tušiť, ale tá pani podľa mňa píše múdro a slušne. Tentoraz si podala Markízu, no to asi nebude pravý dôvod zásahu.

Múdro a slušne – pokiaľ ide o mňa, neviem posúdiť, či publikujem múdro, ale o slušnosť by som zabojoval.

Hoci, pripúšťam problém. Dnes som v titulku použil slovo jed. Chápem, existuje skutková podstata, kde sa toto slovo vyskytuje, spolu s prekurzormi, či drogami. Či zákon má na mysli aj jedy v podobe propagandistického pôsobenia na myslenie ľudí, pochybujem, ale to je tak všetko, čo k tomu môžem povedať.

Aj mne pravdepodobne predčasne stiahli príspevok. Ani s lupou ho neviem nájsť. No, sypem si popol na hlavu ohľadom tej slušnosti. V tom titulku som nedopatrením ponechal aj slovo sviňa. S poukazom na slovenských pĺtnikov, ktorí dakedy dávno chceli veľmoc, Ameriku, /tie svine/ napadnúť zboku. No, vtip…

Ak kvôli uvedenému zasiahol administrátor a pribrzdil ma, nuž čo, nemá zmysel pre humor ? Len čo naši politici, napríklad progresívci, keď neurážajú nešťastné ošípané, tie by to prijali s pokorou, ale celý národ, ktorý je vraj zbabelý a nikdy nebojoval ? Tých by mali médiá naučiť hamovať, aby ich ten národ napokon nevyťahal za uši.

Prejdem k veselšiemu tónu. Viete, čo sa mi doteraz najviac páčilo na kandidátovi na prezidenta Harabinovi ? Ako vie tancovať. Veru, ľahšie sa zvŕta tým súťažiacim tanečným dvojiciam v televíziách, keď spolu trénujú vo dne v noci, majú poruke odborníkov na tento druh umenia a sú mladí. Harabin sa vykrúca väčšinou sám a rezkejšie. Vidieť, že ho to baví. Lenže, aj keď nemal naposledy možnosť v štúdiu vyskúšať nejakú tanečnú kreáciu s moderátorkou Ježovou z JOJ, asi sa jej ťažšie zaspávalo, lebo s ňou poriadne zacvičil.

Ukazuje sa, že moderátori budú musieť namiesto dojmov a pojmov pri styku s večným sudcom harabinovského typu sa dobre naučiť, čo je právny stav. Keď raz tento právne najlepšie podkutý kandidát povie, že nie je agresiou niečo, čo neschválil príslušný orgán OSN alebo medzinárodný súd, to je ako keby Ježová a ja /pri všetkej úcte / sme išli sa prekárať s jadrovým fyzikom.

Po ostatnej relácii Na ťahu s Králom, ktorý podľa mňa dosť vyčnieva úrovňou nad kolegami a kolegyňami, keď opäť na hlavu a jasne argumentačne zvíťazil Smer a Kaliňák, som si povedal, že chvalabohu, že za prezidenta nekandiduje Krúpa. Áno, ten zo SAS. Možno nabudúce. Keby sa postavil proti Harabinovi, v lepšom prípade by to bola estráda.

V tom horšom, radšej nepomyslieť…

Ako začať od seba alebo Byť premiérom – ani za nič na svete !

20.05.2024

Vo svojom najbližšom okolí sa stretávam s myšlienkou, že pri posudzovaní a komentovaní javov, napríklad aj zločinného atentátu na premiéra vlády Slovenskej republiky, najprv treba začať od seba. Inými slovami, ak niekomu hovorím o tom, aby nebolo tak, ako už bolo a ťažko nás to poznačilo, a ako treba všeličo zmeniť, mal by som v rámci toho začínania od seba zmeniť sa [...]

Mr. Fico má pravdu a vlastný názor alebo A čo za to ?

19.05.2024

Určite by nebolo dobré, keby v obrovskej záplave informácií, postojov, komentárov a vysvetlení o tragickej udalosti v Handlovej zapadlo to najpodstatnejšie – hrozba nespôsobilosti väčšiny z nás, pravdaže, najmä všetkých politikov, odhaliť úplnú pravdu o príčinách zločinu proti premiérovi, demokracii a Slovensku. A ďalej, je tu reálne nebezpečenstvo [...]

Robo Robovi ako človek človeku alebo „Umelci“ do kúta

18.05.2024

Keďže zo záhadného dôvodu sa stále neviem zaregistrovať pre komentovanie príspevkov na blogu Pravda, využívam túto možnosť ako bloger na aktuálnu a dôležitú výpoveď. Na inom mieste som chcel reagovať na tlačovú konferenciu ministra R. Kaliňáka z nemocnice v Banskej Bystrici, pripojiť sa k pozdravom p. premiérovi a niečo sa opýtať. Žiaľ, komentovanie je zakázané. [...]

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Nová nemocnica v Martine je súčasťou projektov, ku ktorým sa Slovensko zaviazalo v rámci plánu obnovy. Hovorí sa o nej už od roku 2018. Pôvodné verejné obstarávanie sa pre nezáujem staviteľov skončilo fiaskom.

juraj c. strelec

Hamran: Uniknuté video s atentátnikom natočil príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov a posunul ho nadriadeným

20.05.2024 14:06

Na videu útočník na obvodom oddelení polície a hovorí o svojom názore na politiku.

Netanjahu

Hlavný prokurátor medzinárodného súdu požiadal o zatykače na Netanjahua a lídrov Hamasu

20.05.2024 13:56

Hlavný prokurátor ICC oznámil, že požiadal o vydanie zatykačov na lídrov palestínskeho radikálneho hnutia Hamas a Izraela.

SR Prešov Demokrati snem Naď TK POX

Vytýčili prvé pojednávanie vo veci žaloby Jaroslava Naďa na Ľuboša Blahu

20.05.2024 13:46

Naď podal na Blahu žalobu za to, že ho pred vyše dvoma rokmi opakovane nazval vlastizradcom.

milanjan7

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 100
Celková čítanosť: 190075x
Priemerná čítanosť článkov: 1901x

Autor blogu

Kategórie