Založ si blog

Pellegrini aj tak na koni alebo Prečo sa Korčok skrýva ?

Už to dochádza väčšine národa. Zrejme nikdy v minulosti, tobôž v krátkej histórii samostatného Slovenska, nebolo taká jednostrannosť a zaujatosť médií voči vládnej koalícii. Je zbytočné sa vyjadrovať o súkromných médiách, tam je to jasné, možno len špekulovať, čo všetko je za tým.

Ale verejnoprávne, najmä RTVS ? To čo predviedla v poslednej nedeľnej O 5 12 smutne preslávená moderátorka Jančkárová, nemá obdobu. Ani náznak objektívnosti a korektnosti. Je zbytočné to analyzovať, tlak stúpa a počudovanie tiež. Už to vyzerá tak, že niekto to stavia na vabank, na vyprovokovanie koalície, aby konala a aby sa začali ďalšie protivládne orgie, lebo, aha…

Nemyslím si, že slovenský národ a tu žijúce národnosti sú hlúpym a bezbranným objektom premyslených hier. Či sme zbabelí, o tom asi najviac vie jeden zo Šimečkovcov, ale o tom potom. Niekedy sme nerozhodní, trochu nám trvá, kým sa rozhýbeme, ale môže nasledovať hrmavica, ktorá zmetie nielen šimečkovcov.

Trochu tomu nasvedčuje aj vývoj pred prezidentskými voľbami. Televízne a rozhlasové debaty sa ešte nerozbehli, ale hlavný kandidát Pellegrini je stále na koni a nevyzerá to tak, že v súbojoch pred kamerami a mikrofónmi by mal ťahať za kratší koniec. Naopak.

A čo je pozoruhodné a svedčí o tom, že národ nie je úplne zmanipulovaný, aj keď čelí prívalu protikoaličných otvorených i skrytých atakov, na ktoré smelo upozorňuje aspoň Blaha ? Najmä to, že aj v tejto situácii stále vyhráva Pellegrini, pokiaľ ide o druhé kolo „na hlavu“. Podľa prieskumov, ktoré síce sú väčšinou tendenčné a často účelové, aj tak stále vedie SMER SD, na veci len málo zmenili „masové“ demonštrácie, ktorých organizátori ešte stále nezistili, či národným športom na Slovensku je znásilňovanie a premlčanie alebo rovno zatváranie do basy. Nie tých, čo páchajú násilie na ženách, o nich napokon nejde, veď paragrafy sa nemenia, ale tých, ktorí sa odvážia vyhrať voľby.

No predstavte si, taká nehoráznosť…

Radšej s tým demonštrovaním predbežne prestali. Možno sa len idú nadýchnuť. Lenže, kandidát Korčok, aj keď nevystúpil na tribúnu, každý ho videl skrývať sa kdesi za rohom a určite si lebedil, že „reprezentatívne“ masy ho posielajú na hrad. Keďže to zatiaľ nezabralo a nevyzerá to, že zatiaľ nie celkom identifikovateľní zvolávatelia protestov s tým nadobro skončia, asi bude potrebná inovácia. Na tribúnu konečne vylezie Korčok, Matovič ho bude podopierať svojou prítomnosťou a najmä Igor všeličo vytmaví, ak sa medzitým s niekým nepobije.

Takže, tešme sa na mediálne predvolebné debaty. Národ to bude sledovať, veď potrebujeme ako soľ dobrého prezidenta.

Keby nám ho mala naservírovať zohratá partia Jančkárová, Makara, Dírer, Iliev, Kovačič, Ostrihoňová, Havran a podobní, Pánboh chráň nešťastný národ, ktorý bude ešte nešťastnejší.

Kde je Eduard Chmelár a mnohí ďalší, ktorí majú utrum bez ohľadu na to, kto tu vládne ? Máme tu múdrejšieho ?

To šéf RTVS Machaj vie alebo nič netuší ?

Mr. Fico má pravdu a vlastný názor alebo A čo za to ?

19.05.2024

Určite by nebolo dobré, keby v obrovskej záplave informácií, postojov, komentárov a vysvetlení o tragickej udalosti v Handlovej zapadlo to najpodstatnejšie – hrozba nespôsobilosti väčšiny z nás, pravdaže, najmä všetkých politikov, odhaliť úplnú pravdu o príčinách zločinu proti premiérovi, demokracii a Slovensku. A ďalej, je tu reálne nebezpečenstvo [...]

Robo Robovi ako človek človeku alebo „Umelci“ do kúta

18.05.2024

Keďže zo záhadného dôvodu sa stále neviem zaregistrovať pre komentovanie príspevkov na blogu Pravda, využívam túto možnosť ako bloger na aktuálnu a dôležitú výpoveď. Na inom mieste som chcel reagovať na tlačovú konferenciu ministra R. Kaliňáka z nemocnice v Banskej Bystrici, pripojiť sa k pozdravom p. premiérovi a niečo sa opýtať. Žiaľ, komentovanie je zakázané. [...]

Chcem Nobelovu cenu alebo Geniálne riešenie – kúzlo jednoduchosti

18.05.2024

Už len dúfať, že sa nenájde niekto, kto nepochopí účelovú preexponovanosť titulku v snahe, aby niečo, ako sa hovorí, naozaj zarezonovalo. Kým sa dostanem k podstate veci, dovoľte, vážení čitatelia, jedno zásadné vyhlásenie, na ktoré mám právo ako svojprávny občan, ako občan, ktorý spolurozhoduje o osudoch nášho štátu v demokratických voľbách. Ak sa po [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

milanjan7

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 99
Celková čítanosť: 188931x
Priemerná čítanosť článkov: 1908x

Autor blogu

Kategórie